Új oldal

Tisztelt Szülő!

Közeledik az iskolakezdés, amelyre ezúttal is még a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében készülünk, hiszen a vírus még itt van és sajnos nem zárható ki egy negyedik hullám sem.

Jó hír, hogy az idei iskolakezdés jóval biztonságosabb, mint az egy évvel ezelőtti, hiszen már van vakcina és magas a magyar lakosság, a pedagógusok és a diákok átoltottsága.

Magyarország júniusban az elsők között tette lehetővé a 12 év felettiek oltását. Ennek köszönhetően a 12-17 éves korosztályban közel 200 ezer diák már felvette az oltást.

Az a szülő, aki az iskolakezdésig szeretné beoltatni gyermekét, legegyszerűbben azt az internetes regisztrációval (www.vakcinainfo.gov.hu), majd az internetes időpontfoglalón (www.eesz.gov.hu) keresztül teheti.

Emellett az iskolákban is lehetővé tesszük az oltást, ha az internetes regisztráció és időpontfoglalás bármilyen oknál fogva akadályba ütközik.

Az iskolai oltásra a 12 év feletti (még oltatlan) diák jogosult (aki legkésőbb szeptember 3-ig betölti a 12. életévét).

Aki kéri az oltást:

Az iskolai oltások napja:

Az Üllői úti iskola tanulói számára két alkalommal lesz lehetőség az oltás felvételére:

  • augusztus 31-én és szeptember 3-án

Az oltás Pfizer-vakcinával történik.

Tanulóink számára az oltás helyszíne: Janikovszky Éva Általános Iskola (1103 Budapest, Kápolna tér 4.)

Külön tájékoztatást fog arról kapni, hogy az Ön gyermeke pontosan mikor kapja meg az oltást.

Fontos, hogy a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot minden érintett tanuló vigye magával az oltás helyszínére.

Kérjük, hogy amennyiben az Ön gyermeke még nem kapott oltást, és azt szeretné, hogy azt az iskolában kapja meg, akkor ezt az igényét az jelentkezési lap (mely egyben regisztrációs lapként is szolgál) kitöltésével 2021. augusztus 25. 10.00 óráig jelezze vissza az intezmeny@ulloiiskola.hu e-mail címre.

Aki NEM kéri az oltást:

Amennyiben nem kíván élni gyermeke számára a felkínált oltakozási lehetőséggel, vagy gyermeke egyéb módon már beoltásra került, akkor kérjük, hogy ennek tényét is szíveskedjen a jelentkezési lap megfelelő kitöltése útján jelezni 2021. augusztus 25-ig az iskolának. Kérjük, a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot az iskolába személyesen vagy az oltas@ulloiiskola.hu e-mail címre juttassa el.

A jelentkezési lap letölthető az iskola honlapjáról, www.ulloiiskola.hu vagy átvehető személyesen az iskola portáján.

Bízunk benne, hogy közösen, összefogva sikerül zökkenőmentesen lebonyolítani az oltási kampányt, és a tanulók minél nagyobb arányban vesznek majd részt benne. Kérem, járuljanak hozzá az oltási kampány sikeréhez, mindannyiunk érdeke, hogy a tanulók minél nagyobb átoltottságának köszönhetően az oktatást minél biztonságosabb körülmények között szervezhessük meg.

Tisztelettel:
Iskolavezetés