Ebédbefizetés

ÉTKEZÉSI DÍJ BEFIZETÉS

Tisztelt Szülő!

2019. szeptember 19-én (csütörtök) 7.00 – 9.00 és 14.00 – 17.00 óra között

pótbefizetés

2019. szeptember 26-án (csütörtök) 7.00 – 9.00 és 14.00 – 17.00 óra között a titkárságon lehet befizetni

17 napra a 2019. október havi ebédet.

  100 %-os 50 %-os
reggeli, ebéd, uzsonna 7 900 Ft, 3 950 Ft
reggeli, ebéd 6 695 Ft, 3 345 Ft
ebéd, uzsonna 6 565 Ft, 3 280 Ft
ebéd 5 355 Ft, 2 675 Ft

Az Önkormányzat utasítása szerint pótbefizetésre lehetőség a fenti napokon kívül NINCS!

A következő étkezési napra, 9.00 óráig történő ebédlemondást tudunk elfogadni.

Kérjük, figyeljenek a pontosságra! A fenti időpontokban lehetőségük van az Alapítványi befizetésekre is.

Néhány fontos tudnivaló:

  • Az étkezést megrendelő lap leadása hiányában nem áll módunkban étkezést rendelni a diákok számára. Ez egyaránt vonatkozik a készpénzes, valamint az átutalásos fizetési módot választókra. A kitöltött adatlap letölthető innen. Leadni személyesen, az étkezés befizetésekor, vagy elektronikusan az ulloigazdasagi@kobanya.hu címre megküldve lehet.
  • Kedvezményt érvényesíteni csak határozat, nyilatkozat, vagy orvosi igazolás megléte mellett tudunk.
  • 100% kedvezményt vehet igénybe az a szülő, aki rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül. Ügyintézés a lakcím szerint illetékes Önkormányzatoknál. Ha tanévkezdésig még nincs meglévő határozata, a térítési díjat be kell fizetni, határozat megérkezését követően visszamenőlegesen érvényesíthető és a befizetett összeg visszajár.
  • 50% kedvezmény érvényesíthető azon szülők számára, akik 3, vagy több gyermeket nevelnek és a gyermekek után családi pótlékra jogosultak és a releváns nyilatkozatot kitöltve, aláírva leadják.
  • 50% kedvezmény jár a Sajátos Nevelési Igényű (ún. SNI-s) gyermeket, tartós beteg gyermeket nevelő szülőnek, amennyiben az erről szóló határozatot, igazolást bemutatja és a releváns nyilatkozatot kitöltve, aláírva leadja.
  • A 36/2016 (XII.8.) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet módosítása szerint csak endokrinológia és anyagcsere-betegségek ráépített szakképesítéssel rendelkező szakorvos, gasztroenterológia alap szakképesítéssel rendelkező szakorvos, diabetológiai szakorvosi licenccel rendelkező szakorvos, allergológia és klinikai immunológiai ráépített szakképesítéssel rendelkező szakorvos által kiadott szakorvosi igazolás alapján áll módunkban diétás étkezést biztosítani. Egyéb szakorvos által kiadott szakvéleményt nem áll módunkban elfogadni.
  • Vallási hovatartozás miatti diétás étkezés rendelése esetén a szülőnek írásban kell nyilatkoznia a diétás étkezés megrendelésének okáról.

Nyomtatványok:

A NYOMTATVÁNYOKAT OLVASHATÓAN, NYOMTATOTT BETŰKKEL LEGYENEK KEDVESEK KITÖLTENI!!!